Rekon

Support og videreudvikling ophørt

Rekon videreudvikles ikke længere og der ydes ikke længere support/hjælp til brug af programmet. Derfor er Rekon fra og med version 3.90 blevet freeware. Det betyder, at du gratis må hente og bruge progammet. Der er således intet krav om betaling, registrering eller lignende.

Hvis du oplever problemer med at starte Rekon, så prøv at hente den rettede programfil rekon.exe og erstat din nuværende rekon.exe med den rettede udgave.

"Runtime error 200 at ..."

Denne fejl opstår på PC'er med processor-hastigheder over ca. 500 MHz og skyldes et teknisk forhold i det system som Rekon er udviklet i.

Hent den rettede programfil rekon.exe og erstat din nuværende rekon.exe med den rettede udgave.

Windows

Der har tidligere været planer om udgivelse af en Windows-udgave af Rekon. Af tidsmæssige grunde er dette projekt - ligesom anden videreudvikling - opgivet. Imidlertid kan Rekon køres under Windows (i hvert fald udgaverne 95, 98, ME og XP).

I stedet anbefales Rekon-brugere i stedet at se nærmere på Stone's SummaSummarum - et Windows-baseret regnskabsprogram, der er let at anvende.

Rekon-brugere kan få et konverteringsprogram, der gør det muligt at overføre Rekon-regnskaber til SummaSummarum. Konverteringsprogrammet kan downloades fra denne side.

Vedrørende år 2000

Benytter du en tidligere version af Rekon end 3.91 bør du hente den nyeste version, idet tidligere versioner - i modsætning til tidligere antaget - har problemer med år 2000.

Gode råd

"Filen er måske ødelagt."

Hvis du ved hentning af et regnskab får meddelelsen "Filen er måske ødelagt. Kontakt forfatteren." eller har andre problemer med at hente et bestemt regnskab, så prøv nedenstående fremgangsmåde, hvorved der indlæses en tidligere udgave af samme regnskab. Bemærk at enkelte posteringer kan mangle, kontroller derfor det hentede regnskab.

  1. Vælg menuen "Regnskaber"
  2. Vælg punktet "Hent"
  3. Tryk på F2-tasten
  4. Erstat "RKN" med "BAK" i det viste indtastningsfelt og tryk på Enter
  5. Vælg regnskabet, som du har problemer med
  6. Bekræft, at du vil indlæse et backup-regnskab
  7. Når regnskabet er hentet bør det gemmes under et nyt navn med funktionen "Gem som..." fra menuen "Regnskaber"

Mistet registreringsnøgle

Hvis du har mistet din registreringsnøgle, så hent blot den nyeste udgave af Rekon. Da Rekon nu er freeware kræves der ikke længere en registreringsnøgle for at anvende alle funktioner.

Udskriftsfunktioner virker ikke

Hvis udskrifter ikke kommer på printeren som forventet, skyldes dette formentlig at du anvender en såkaldt Windows-printer (eller anden printertype, der ikke er tilsluttet PC'ens printerport).

Der er to mulige løsninger:


Hvis du ønsker at prøve Rekon kan du hente en af følgende filer (læs om nyeste ændringer):